Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidente de munca minore la "Sud-Est Group", "Arteferro" si "Aker Braila"

In cursul acestei saptamini, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Braila a fost informat cu privire la inregistrarea a 3 accidente petrecute la locul de munca, din fericire cu efecte minore. Primul eveniment a avut loc la SC "Sud-Est Group" SRL, in data de 7 martie , in jurul orei 21.00, cind Marian Hatos, in virsta de 35 ani, operator imprimare, si-a prins degetul aratator al miinii stingi intre doi cilindri ai masinii de imprimat in timp ce efectua reglarea acesteia fara a opri insa motorul de actionare a masinii.
In data de 8 martie, la primele ore ale diminetii, s-a petrecut un alt accident pe platforma societatii "Arteferro" SA, cind victima Nicolae Munteanu, 44 ani, si-a prins degetul mare al miinii drepte in spatiul periculos al masinii foarfeca de debitat din sectorul forja. Tot in data de 8 martie, de aceasta data in jurul orei 19.00, pe platforma santierului naval brailean "Aker Braila" a avut loc cel de-al treilea accident de saptamina aceasta, victima fiind Constantin Aurel Petrache, maistru, in virsta de 48 ani. Salariatul se deplasa in incinta unitatii cind a calcat gresit a cazut si a suferit o fractura a cotului de la bratul drept. Evenimentul este al saselea accident de munca de la inceputul anului inregistrat la "Aker Braila". Asa cum a explicat inspectorul sef adjunct pe probleme de Sanatate si Securitate in Munca (SSM) al ITM Braila, Alexandru Munteanu, toate cele 3 accidente sint in cercetarea comisiilor constituite la nivelul unitatilor sub supravegherea ITM.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii