Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidentat de ziua lui

"Cadou" nefast, cu ocazia aniversarii: un tinar care a implinit, ieri, 22 de ani, a "petrecut" la spital, dupa ce s-a izbit cu "Dacia" de un camion implicat intr-o tamponare, la Trei Movile.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca accidentul s-a produs in jurul orei 10.45, la intersectia DE 577 cu Drumul Comunal 8, in zona cunoscuta sub numele de "Trei Movile": "In apropiere de intersectia amintita, soferul autoturismului "Volkswagen Passat" nr. B-119609 a tamponat camionul "Iveco" nr. GL-32-VEG, ce rula regulamentar, iar ambii conducatori auto au oprit pe banda a doua, pentru a stabili ce avarii s-au produs. In acest timp, Danut D., care a implinit ieri 22 de ani, se deplasa cu autoturismul "Dacia 1300" nr. BR-03-FRN pe DE 577 si, din cauza neatentiei, a observat in ultimul moment ca vehiculele tamponate erau stationate in mijlocul drumului, intrind, astfel, in coliziune cu autocamionul."
"Dacia" tinarului s-a facut armonica insa, din fericire, cel de la volan a scapat cu doar citeva julituri pe fata si contuzii la picioare. El a fost transportat la spital si, dupa ce a primit ingrijirile medicale necesare, a solicitat sa plece acasa. Politistii au intocmit dosar penal si au recoltat probe de singe soferilor implicati in carambolul rutier, pentru a stabili daca acestia erau bauti in momentul producerii evenimentului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii