Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident mortal, in zona Varsatura

Un ucrainean de 31 de ani a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a fost lovit de un taximetru, in apropierea localitatii Varsatura. Potrivit declaratiilor unor martori, barbatul bause destul de mult, pina pe inserat, si inainte de a porni la drum a avut si o altercatie cu salariatii de la o statie de carburant din localitate. Apoi, el a pornit la drum, pe mijlocul soselei, catre o destinatie necunoscuta, insa intre Varsatura si Lacu Sarat, din cauza intunericului din zona, a fost lovit de un taximetru si a fost aruncat pe sosea.
Soferul sustine ca barbatul i-a iesit pur si simplu in fata si nu a mai putut evita impactul. "Nici nu stiu ce sa va spun, nu am vazut nimic, mi-a aparut pur si simplu in fata, si l-am lovit, a spart parbrizul si a cazut pe partea dreapta", a declarat Mihaita V, taximetrist.
"A avut loc un accident de circulatie in urma caruia a decedat o persoana a carei identitate urmeaza sa o aflam. Din pacate, este al treilea eveniment de acest gen, ce s-a intimplat in aceasta zona, generat de neatentia la traversarea soselei", a declarat subinsp. Liviu Bontescu, din cadrul Politiei Rutiere Braila, aflat la fata locului.
In urma cercetarilor politiei, s-a stabilit ieri si identitatea victimei: Sergii V., de 31 ani, din Odessa, care lucra la Aker Braila. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie. In cauza s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii