Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident comis de un sofer beat

Un sofer de 34 de ani care gonea, ieri, cu un "Volkswagen Passat" pe soseaua dintre Chiscani si Drumul European 577, a intrat in plin intr-o "Dacie" si a aruncat-o in sant, apoi s-a izbit de un stilp.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca accidentul s-a produs in jurul orei 14.25: "Daniel T., 34 ani, fara ocupatie, conducea autoturismul nr. BR-77-TDL pe Drumul Judetean 212 si, in curba din apropierea intersectiei cu DE 577, a patruns pe contrasens si a tamponat “Dacia” nr. BR-26-VGA, sofata regulamentar de George A., din Stancuta."
Dupa ce i-a lovit in plin, Daniel T., care era in prag de coma alcoolica, a coborit de la volan si a incercat sa-l pocneasca pe soferul nevinovat, iar cind si-au facut aparitia politistii, a facut un scandal monstru si a refuzat sa sufle in dispozitivul etilotest. Intr-un tirziu, a acceptat sa fie testat si i-a iesit o alcoolemie de 0,99 la mie in aerul expirat, adica aproape 2 la mie in singe. Soferul "Daciei" si pasagerul din "Volkswagen" au fost transportati la spital, pentru ingrijiri medicale, insa cel din urma a fugit din unitatea spitaliceasca. La acelasi spital a fost escortat si Daniel T., pentru a i se recolta probe de singe. Intrucit soferul turmentat a fost extrem de violent si a continuat seria de injuraturi si amenintari, agentii de circulatie au solicitat sprijinul unei patrule, iar scandalagiul a fost dus la sediul Politiei cu duba si i s-a intocmit dosar de cercetare penala. (Narcis VOICA)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii