Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

804 RON - salariul mediu brut, in luna noiembrie 2005, la Braila

Cistigul salarial mediu nominal brut realizat in luna noiembrie 2005, la Braila, a fost de 804 RON, iar cel net de 626 RON, precizeaza surse din cadrul Directiei Regionale de Statistica Braila. Comparativ cu luna precedenta, salariile au crescut, in medie, cu doua procente. La nivel national, salariul mediu brut a ajuns, in noiembrie 2005, la 1.017 RON, iar cel net la 774 RON.
La Braila, cistigul salarial mediu brut realizat in agricultura si silvicultura a fost de 726 RON, cu 3% mai mare decit media pe tara. In schimb, in industrie si constructii, brailenii au realizat un salariu mediu brut de 817 lei RON, cu 14,3 procente mai mic decit salariul mediu obtinut la nivel national. In ramura serviciilor, salariile brailenilor au ramas cu mult in urma celor realizate de colegii din tara. Astfel, in luna noiembrie anul trecut, cistigul mediu nominal brut obtinut la Braila, in sfera serviciilor, a fost de 801 RON, cu 26,5 % mai mic decit cistigul mediu realizat la nivel national, precizeaza statisticienii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii