Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

779 lei - salariul mediu net in luna ianuarie

In luna ianuarie 2007, cistigul salarial mediu nominal brut realizat de un esantion reprezentativ de unitati economice brailene a fost de 1.030 lei, iar cel net de 779 lei, precizeaza Directia Regionala de Statistica Braila. Comparativ cu luna decembrie 2006, salariile au scazut, in medie, cu peste 10 procente. Tot in luna ianuarie, dar la nivel national, salariul mediu brut realizat era de 1.232 lei, iar cel net de 918 lei.
Potrivit sursei citate, brailenii care-si desfasoara activitatea in agricultura si silvicultura au realizat in luna ianuarie a. c. un cistig salarial mediu brut de 1.012 lei, cu 3,5 % mai mare decit salariul mediu pe tara. In schimb, cei care muncesc in industrie si constructii au realizat un salariu mediu brut de doar 902 lei, cu aproape 19 procente mai mic decit media pe tara. In servicii, la Braila, situatia pare sa se fi imbunatatit, comparativ cu anii trecuti. Astfel, in ianuarie 2007, brailenii din acest sector au realizat un salariu mediu brut de 1.162 lei, cu 12,8 % mai mic decit cistigul salarial mediu realizat la nivel national.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii