Mergi la conţinutul principal

779 lei - salariul mediu net in luna ianuarie

In luna ianuarie 2007, cistigul salarial mediu nominal brut realizat de un esantion reprezentativ de unitati economice brailene a fost de 1.030 lei, iar cel net de 779 lei, precizeaza Directia Regionala de Statistica Braila. Comparativ cu luna decembrie 2006, salariile au scazut, in medie, cu peste 10 procente. Tot in luna ianuarie, dar la nivel national, salariul mediu brut realizat era de 1.232 lei, iar cel net de 918 lei.
Potrivit sursei citate, brailenii care-si desfasoara activitatea in agricultura si silvicultura au realizat in luna ianuarie a. c. un cistig salarial mediu brut de 1.012 lei, cu 3,5 % mai mare decit salariul mediu pe tara. In schimb, cei care muncesc in industrie si constructii au realizat un salariu mediu brut de doar 902 lei, cu aproape 19 procente mai mic decit media pe tara. In servicii, la Braila, situatia pare sa se fi imbunatatit, comparativ cu anii trecuti. Astfel, in ianuarie 2007, brailenii din acest sector au realizat un salariu mediu brut de 1.162 lei, cu 12,8 % mai mic decit cistigul salarial mediu realizat la nivel national.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu