Mergi la conţinutul principal

6,7 milioane lei pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din Brăila

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale - Regionala Constanţa a scos la licitaţie deschisă un contract cu o valoare de peste 57 milioane de lei, privind întreţinerea autostrăzilor şi a drumurilor naţionale pe timpul sezonului rece 2012 - 2013. Contractul se împarte pe şapte loturi, pentru tot atâtea sucursale ale regionalei, inclusiv Brăila, pentru care suma estimată este de aproape 6,72 milioane de lei fără TVA. Iată, detaliat, şi lista loturilor componente ale contractului pentru Regionala Constanţa a companiei:
- Lot Ct 1 - S.D.N. Constanţa - 12,46 milioane lei fără TVA
- Lot Ct 2 - S.D.N. Călăraşi - 6,01 milioane lei fără TVA
- Lot Ct 3 - S.D.N. Slobozia - 7,24 milioane lei fără TVA
- Lot Ct 4 - S.D.N. Brăila - 6,719 milioane lei fără TVA
- Lot Ct 5 - S.D.N. Tulcea - 8.16 milioane lei fără TVA
- Lot Ct 6 A2 - S.D.N. Călăraşi - 9,24 milioane lei fără TVA
- Lot Ct 7 A2 - A4 - S.D.N. Constanţa - 7,4 milioane lei fără TVA.
Firmelor ofertante li se solicită să constituie garanţie de participare pentru fiecare lot în parte, în cazul judeţului Brăila fiind vorba despre 130.000 lei. În plus, ofertantul declarat câştigător va trebui să pună la dispoziţia autorităţii contractante o garanţie de bună execuţie în cuantum de 10% din valoarea acceptată, fără TVA, a contractului.
În ce priveşte capacitatea economică şi financiară a ofertanţilor, aceştia trebuie să facă dovada că pentru lotul aferent judeţului Brăila au înregistrat în ultimii 3 ani o cifră de afaceri medie de 13 milioane de lei. De asemenea, ofertantul trebuie să demonstreze că a derulat în ultimii 3 ani cel puţin un contract de prestări servicii de deszăpezire pe infrastructura de transport rutier.
Aşa cum am spus, contractul lansat de CNADNR Constanţa în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) va fi atribuit prin procedura de licitaţie deschisă cu unic criteriu de selecţie "preţul cel mai scăzut".
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare expiră pe 27 septembrie, ora 14.00, urmând ca a doua zi, la ora 10.00, să se deschidă plicurile cu oferte, la sediul din Bucureşti al companiei.
Anul trecut, contractul cu CNADNR, cel puţin pentru lotul aferent judeţului nostru, a fost încheiat cu "Tehnologica Radion", care a executat lucrările de deszăpezire pe reţeaua de aproximativ 250 km de drumuri naţionale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro