Mergi la conţinutul principal

2.500 lei amendă, pentru că a încercat să îi ducă de nas pe poliţiştii locali

• individul fusese prins în timp ce arunca un sac cu gunoi pe un teren viran de pe strada Cimbrului • iniţial, pentru că l-au văzut necăjit, poliţiştii locali l-au iertat de amendă, cu condiţia să îşi ia gunoiul şi să îl ducă acasă, pentru a-l preda unui operator de salubritate, aşa cum e normal • individul a promis că aşa o să facă, însă după numai câteva minute a fost văzut cum aruncă acelaşi sac, pe aceeaşi stradă • de data asta, a fost “ars” cu amenda maximă posibilă

 

Năravul din fire n-are lecuire! Un brăilean a demonstrat practic această zicală din popor, luni, 8 aprilie, când a fost prins de Poliţia Locală aruncând un sac cu gunoi pe domeniul public, de două ori în doar câteva minute. Concret, un echipaj l-a surprins pe individul în vârstă de 59 de ani aruncând gunoiul pe un teren viran situat la capătul străzii Cimbrului. Iniţial, agenţii au dat dovadă de înţelegere, iertându-l de amendă pe împricinat, cu condiţia ca acesta să îşi ia sacul, să îl ducă acasă şi să îl predea unei societăţi de salubritate, aşa cum procedează toţi oamenii cu bun simţ. Bucuros că scapă neamendat, individul şi-a dat cuvântul de onoare că aşa va face. Promisiunea lui a valorat, însă, mai puţin decât o ceapă degerată! După numai câteva minute, poliţiştii l-au prins din nou descotorosindu-se de acelaşi sac cu gunoi, tot pe strada Cimbrului, însă de această dată la intersecţia cu strada Energiei. Gestul său a fost luat ca un afront personal de poliţiştii locali, care şi-au dat seama că astfel de personaje nu merită o a doua şansă. Aşa că, de data asta, i-au dat o amendă babană. “Pentru fapta sa, individul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.500 lei”, ne-a informat Biroul de Presă al Poliţiei Locale Brăila.

Tot luni, 8 aprilie, agenţii au mai surprins un brăilean, în vârstă de 47 de ani, care arunca gunoi la intersecţia străzii C.A. Rosetti cu strada Dimitrie Bolintineanu. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.000 lei.

Iar pentru că grădina Domnului e mare, în toiul nopţii, la ora 1.10, o patrulă a Poliţiei Locale a depistat, la intersecţia străzii Roşiorilor cu strada Ghioceilor, un individ care tocmai incendiase o pubelă metalică. În vârstă de 34 de ani şi aflat în stare de ebrietate, piromanul de ocazie a recunoscut cu seninătate că el e cel care a pus focul. Un echipaj de pompieri a intervenit pentru lichidarea rapidă a incendiului, iar individul vinovat a fost dus la sediul Poliţiei Locale, pentru identificare. Pe drum, acesta a devenit agitat şi recalcitrant. “Pentru că prezenta tulburări grave de comportament pe fondul consumului de alcool şi al unor afecţiuni psihice, a fost ulterior internat la Spitalul de Psihiatrie Sf. Pantelimon Brăila. În cauză, a fost sesizată Poliţia Municipiului Brăila, pentru luarea măsurilor care se impun”, ne-a mai informat Poliţia Locală.          

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro