Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

15,5 grade Celsius, ieri, la Braila

Dupa citeva zile de canicula, cind li se topea asfaltul trotuarelor sub talpi, brailenii au avut, ieri, de infruntat temperaturi specifice lunilor noiembrie sau martie. Astfel, daca miercurea trecuta se inregistrau, la umbra, 39-40 grade Celsius, termometrele Statiei Meteo Braila au indicat, ieri, la ora 12.30, 15,5 grade (!). Brailenii n-au apucat sa se bucure de racorirea vremii ca deja au trecut la extrema cealalta, tremurind ca varga daca au avut proasta inspiratie sa iasa in oras imbracati sumar. Fluctuatiile de temperatura ii uimesc si pe meteorologi care spun ca, desi s-au mai consemnat si in verile trecute zile cu 17-18 grade Celsius, n-au mai intilnit o trecere atit de brusca de la canicula la 15 grade. Uimitor este si faptul ca, ieri dimineata, termometrele aratau 19 grade pentru ca, la orele amiezei, sa scada cu aproape 4 grade. Meteorologul brailean Nicolae Grigore ne-a explicat ca, in mod normal, scaderile bruste de temperatura sint insotite de ploi masive, insotite de grindina, ceea ce nu era cazul la Braila, ieri, in jurul orei 13.00. Ploaia a venit, totusi, dupa ora 14.00, din fericire fara grindina si fara intensificari ale vintului care sa doboare copacii, cum s-a intimplat la sfirsitul lunii iunie.
Incepind de astazi, vremea revine la normal. Meteorologii spun ca ploile vor inceta, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 grade Celsius, urmind sa ajunga, duminica, la 32 grade.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii