Mergi la conţinutul principal

100 de kilograme de materiale pirotehnice confiscate de polițiști

* în ziua de 21 decembrie, polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au confiscat o importantă cantitate de materiale pirotehnice * marfa a fost descoperită în urma activităților specifice desfășurate pe raza de competență a Poliției Orașului Însurăței, la sediile a două societăți comerciale, precum și la domiciliile a 11 brăileni

 

Captură record de materiale pirotehnice, înainte de sărbători. În ziua de 21 decembrie, polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au confiscat aproximativ 100 kg de materiale pirotehnice. “Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de celelalte structuri din cadrul I.P.J. Brăila și jandarmi, în urma activităților specifice desfășurate pe raza de competență a Poliției Orașului Însurăței, la sediile a două societăți comerciale, precum și la domiciliile a 11 brăileni, cu vârstele cuprinse între 18 și 68 de ani, au depistat cantitatea de aproximativ 100 kg de materiale pirotehnice, încadrate la categoriile de articole pirotehnice din clasele  F2 și F3”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Cercetările continuă în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare de aproximativ 6.500 de lei, a fost ridicată și indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

În vederea prevenirii producerii unor evenimente negative, care pun în pericol sănătatea și integritatea corporală a cetățenilor, poliția recomandă implicarea activă a brăilenilor și sesizarea organelor de poliție a faptelor ce pot constitui ilegalități la regimul articolelor pirotehnice!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro