Mergi la conţinutul principal

* 10 noi centrale telefonice rurale vor fi date in folosinta in tot atitea localitati din judet: Lacu Sarat, Oprisenesti, Plopu, Filipesti, Surdila Gaiseanca, Surdila Greci, Unirea, Valea Cinepii, Cuza Voda de Stancuta si Corbu Nou *

Sucursala locala a companiei de telefonie "Romtelecom" a primit dreptul de a utiliza noi resurse de numerotatie pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila. Dupa cum a explicat conducerea sucursalei, numerele au fost alocate in contextul in care compania deruleaza un proiect care vizeaza printre altele punerea in functiune a mai multe centrale rurale noi.
"“Romtelecom” deruleaza un proiect numit RURAL II ceea ce inseamna la nivelul judetului Braila 10 centrale rurale noi in localitatile Lacu Sarat, Oprisenesti, Plopu, Filipesti, Surdila Gaiseanca, Surdila Greci, Unirea, Valea Cinepii, Cuza Voda de Stancuta si Corbu Nou. Cele 10.000 de numere sint de forma 0239 65xxxx si vor fi alocate deocamdata in aceste centrale", ne-a declarat directorul Sucursalei Braila a "Romtelecom", Mihail Crestez. De asemenea, sursa citata a explicat ca, in cadrul aceluiasi proiect, clientilor existenti din aceste localitati li se vor schimba numerele de apel in noua gama, majoritatea acestora fiind deja instiintati. "Intr-adevar, acest lucru poate fi neplacut, dar cresterea calitatii serviciilor oferite contrabalanseaza acest aspect", a mai spus Crestez.
Important de mentionat este ca, pina la aceasta data, "Romtelecom" are alocate 13.074.000 de numere pentru servicii de telefonie fixa, 471.000 de numere pentru furnizarea de servicii diverse, 30.000 de numere pentru servicii Premium Rate, precum si indicativele individuale de selectare a transportatorilor 1010 - cu ton intermediar si 1610 - fara ton intermediar.
La sfirsitul anului 2005 erau activi pe piata de telefonie fixa un numar de 74 de furnizori alternativi a caror cota de piata era de aproximativ 10%.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro