Mergi la conţinutul principal

”Familia TÓT” – avanpremieră și premieră sold out la Teatrul ”Maria Filotti”

• cele două reprezentanții din acest weekend – avanpremieră și premiera – sunt sold out • spectacolul ”Familia TÓT” este cea mai nouă producție a teatrului, fiind regizat de Silviu Debu

 

Teatrul ”Maria Filotti” continuă să își suprindă spectatorii cu noi producții, iar weekendul acesta, pe 14 și 15 ianuarie, are loc avanpremiera și premiera spectacolului – ”Familia TÓT”, de Örkény István (traducerea Constantin Olariu), regia artistică Silviu Debu.

“În vremurile incerte pe care le trăim, «Familia Tót» este un text foarte actual. Situațiile prin care trec protagoniștii piesei ne arată că, din oricare unghi l-ai privi și de pe oricare parte a baricadei, războiul nu aduce nimic bun, niciodată. Violența (fizică sau psihologică) dă naștere mai devreme sau mai târziu tot la violență. Atunci când, forțat de imprejurări fiind, încerci să discuți logic cu un agresor în speranța că vă veți întelege, nu se ajunge decât la rezultate absurde și situații de un umor negru. Așa că, dacă din păcate agresorul nu poate întelege de «vorbă bună», se cer masuri excepționale, din care nimeni nu are de câștigat”, afirmă Silviu Debu, regizorul artistic.

”Familia TÓT” este cel de-a doilea spectacol regizat de Silviu Debu, care este și actor al teatrului brăilean, după producția ”American Buffalo” de David Mamet, care a avut premiera anul trecut, tot în luna ianuarie.

Spectacolul ”Familia TÓT” îi are în distribuție pe actorii Emilian Oprea (Maiorul), Zane Jarcu (Tatăl Tót), Monica Ivașcu (Mama Mariska), Corina Borș (Ágika), Adrian Ștefan (Poștașul). Scenografia - Sorana Țopa, muzica live -Denisa Maria Stoian (saxofon), Iulian Marius Neagu (acordeon), Mario Robert Ștefan (acordeon).

Biletele pentru avanpremiera și premiera spectacolului ”Familia TÓT” s-au epuizat rapid, astfel încât ambele reprezentanții sunt sold out. O nouă reprezentanție este programată pentru data de 27 ianuarie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro