Mergi la conţinutul principal

“Un cuplu ciudat” revine pe scena teatrului brăilean

• spectacolul se joacă sâmbătă, 6 mai, la Sala Mare și îi are în distribuție pe actorii Monica Ivașcu, Flori Popa, Elena Andron, Emilia Mocanu, Cătălina Nedelea, Daniela Antonescu, Silvia Tariq, Zane Jarcu și Adrian Ștefan • bilete pot fi cumpărate prin intermediul platformei blt.ro sau de la agenția teatrală

 

Dacă vă faceți planurile de weekend, ar trebui să aruncați un ochi și pe programul Teatrului “Maria Filotti” Brăila, unde se va juca sâmbătă, 6 mai, spectacolul “Un cuplu ciudat” de Neil Simon, regia Dan Mirea, în care joacă unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai teatrului brăilean: Monica Ivașcu (Olive), Flori Popa (Florence), Elena Andron (Renee), Emilia Mocanu (Mickey), Cătălina Nedelea (Vera), Daniela Antonescu (Sylvie), Silvia Tariq (profa de fitness), Zane Jarcu (Manolo) și Adrian Ștefan (Jesus).

Prin puterea sa comică, spectacolul “Un cuplu ciudat” vă va face să priviți un tablou cotidian în care umorul situațiilor neplăcute se îmbină perfect cu neprevăzutul. Încă după prima ridicare a cortinei veți intra în haosul comic, dar și incitant, al celor șase prietene: Olive, Florence, Mickey, Vera, Renee și Sylvie. Un apartament dominat de jocuri de societate, de probleme maritale și nu numai, creează un cadru aproape familiar, în care publicul va avea ocazia să admire ușurința cu care personajele noastre vor pendula între disperare, crize conjugale și prietenie. Cei care vor vedea spectacolul vor descoperi o poveste în care adevărul și sinceritatea oferă răspunsuri, “pe care atât artiștii și spectatorii le căută în Teatru”, după cum afirmă regizorul Dan Mirea.

Spectacolul se va juca la Sala Mare, de la ora 18.00, iar pentru a achiziționa bilete puteți intra pe platforma www.blt.ro sau puteți merge direct la Agenția teatrală (rezervări la 0239.613.969).

 

Doar câteva bilete mai găsiți la “Bădăranii”

Spectacolul “Bădăranii” de Carlo Goldoni, regia Petru Vutcărău, se joacă astăzi, de la ora 18.00, la Sala Mare. O comedie clasică în trei acte, un spectacol în care trei bărbați își chinuiesc nevestele cu toanele lor și fac pe supărații doar ca să arate ei cine-s stăpânii în casă. Doar că soțiile lor fac tot cum le taie capul și la finalul piesei îi pun la punct pe bădăranii deveniți mielușei. Distribuție: Marcel Turcoianu, Cătălina Nedelea, Ramona Gîngă, Zane Jarcu, Monica Ivașcu, Corina Georgiana Borș, Gigi Antonescu, Alin Florea, Adrian Ștefan, Silviu Debu, Ioana Dragu, Ionel Spălatu.

Trebuie precizat că pentru spectacolul de duminică, “Familia TOT”, de Örkény István, regia Silviu Debu, toate biletele s-au epuizat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro