Mergi la conţinutul principal

“Numitorul comun” pe scena Teatrului “Maria Filotti”

• spectacolul se va juca joi, 7 februarie 2019, de la ora 18.00, la Sala Mare

 

Joi, 7 februarie 2019, de la ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” se joacă spectacolul “NUMITORUL COMUN” de Alexandru Popa, regia Vlad Zamfirescu. O producţie a Teatrului de COMEDIE – Bucureşti, piesa are o  distribuţie de excepţie: Marius Florea Vizante, Nadiana Sălăgean, Alexandru Ion,

un spectacol eveniment pe un text premiat.

“Numitorul comun” declară război minorităţii şi majorităţii, conservatorilor şi avangardei, corectitudinii politice şi excesului de libertate.

Doi bărbaţi, o femeie şi un infinit de posibilităţi, într-o curajoasă comedie pe un text românesc contemporan, într-un ritm alert, cu replică acidă, spunând uşor adevăruri grele.

“M-am întrebat dacă nu cumva distanţa dintre cine suntem şi cine am putea fi, într-un context capabil să ne forţeze limitele, rămâne mereu constantă, oricât de diferiţi ne-am şti. Pentru că n-am ştiut să răspund la întrebare, am hotărât să las la o parte dilemele de revistă glossy şi să scriu un text despre un interviu de angajare”,  subliniază Alexandru Popa.

Pe de altă parte, regizorul Vlad Zamfirescu spune că,  “dincolo de consistenta încărcătură comică şi de forţa unor teme care, poate, ne vor ajuta să ne confruntăm tabuuri mai noi sau mai vechi, numitorul comun creează un univers viu, original, autentic. Un univers care, deşi limitat la un spaţiu concret foarte restrâns, sper să se poată extinde în mintea şi emoţia spectatorului, dinspre copilărie spre maturitate, între simpatie şi adversitate, de la confortul situaţiilor familiare către neliniştea indusă de neprevăzut”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro