Mergi la conţinutul principal

Ți-ai depășit bugetul pentru cheltuieli? Alege un credit de nevoi personale!

Educația financiară este un factor esențial pentru a te putea bucura de viață fără să ai grija banilor. Să înveți cum să îți gestionezi eficient bugetul, indiferent de valoarea acestuia, este un pas important care face o diferență majoră în relația ta cu banii. Totuși, există situații în care, chiar dacă urmezi un plan de economii bine pus la punct, apar situații care te pot destabiliza complet. În loc să lași acest lucru să te afecteze, poți apela la surse alternative de finanțare care să te ajute să depășești acest impediment, fără să fie nevoie să faci compromisuri de orice fel. Iata cum poti accesa un credit de nevoi personale simplu și rapid, direct de pe site-ul OKcredit!

În ce situații poți avea nevoie de extra finanțe?

Momentele care impun nevoia de o sursă suplimentară de bani care îți depășesc posibilitățile actuale pot fi nenumărate. Fie că ești în postura în care trebuie să efectuezi urgent o reparație sau o renovare, să faci o achiziție care nu suportă amânare, să efectuezi investigații medicale, să achiți o deplasare necesară sau chiar să acoperi anumite plăți restante, creditele de nevoi personale oferite de OKcredit sunt o soluție eficientă prin care să poți rezolva imediat toate urgențele, fără fie nevoie să renunți la alte necesități viitoare ori să crești masiv nivelul actual de îndatorare.

Ce trebuie să știi înainte de a aplica?

Toate propunerile de finanțare OKcredit sunt linii de creditare de tip revolving. Asta înseamnă că, în limita plafonului aprobat, vei putea face trageri succesive, pe o perioadă de până la cinci ani. În plus, spre deosebire de creditele în rate, dispui de o mai mare flexibilitate în ceea ce privește modalitatea de rambursare. Cu alte cuvinte, achiți cât și cum poți la momentul datei scadente, strict pentru suma retrasă și dobânda aferentă acesteia. Un alt aspect care merită avut în vedere este faptul că, datorită sistemului de finanțare, fiecare sumă rambursată devine din nou disponibilă spre utilizare în contul tău. Asta înseamnă că îți poți crea propria rezervă de bani pe care să o poți utiliza după bunul plac pe toată durata contractului.

Oferta de nevoi personale se adresează tuturor persoanelor de peste 20 de ani care au nevoie de bani și care dețin o sursă stabilă de venit. Dacă îndeplinești aceste condiții minime și poți pune la dispoziție un card și un cont bancar, plus o adresă de email și un număr de telefon, cresc considerabil șansele de aprobare a cererii, iar banii vor putea intra în contul tău în decursul aceleiași zile.

Care este suma maximă a creditului de nevoi personale?

Prin intermediul unui astfel de serviciu vei putea accesa sume cuprinse între 200 și 3.000 de lei, în funcție de propriile nevoi. Prin intermediul calculatorului online care te așteaptă pe site, vei putea stabili cu exactitate cât împrumuți și cât vei rambursa odată cu adăugarea dobânzii, în așa fel încât să ai o imagine clară asupra procesului și să te asiguri că poți include această responsabilitate pe lista cheltuielilor tale principale fără ca rambursarea să devină un efort financiar considerabil.

Intră pe OKcredit.ro!

Ori de câte ori te afli în postura în care ai nevoie urgentă de bani pentru a achita orice necesitate urgentă, accesează site-ul OKcredit și aplică pentru un credit de nevoi personale online. Procedura simplă, rapiditatea în acordare și posibilitățile multiple de rambursare sunt doar câteva dintre avantajele de care te vei bucura atunci când optezi pentru această soluție.

Treci mai ușor peste impedimentele financiare cu ajutorul unui împrumut de nevoi personale de la OKcredit!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro