Mergi la conţinutul principal

Șoferul unui BMW a intrat în coliziune cu autospeciala SMURD

* evenimentul s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 8.00, la intersecția Bulevardului Dorobanților cu strada G-ral Eremia Grigorescu * potrivit polițiștilor, autospeciala SMURD avea semnalele luminoase în funcțiune, astfel că șoferul autoturismului ar fi trebuit să acorde prioritate

 

 

Un autoturism a intrat în coliziune cu autospeciala SMURD, aflată în misiune, la intersecția Bulevardului Dorobanților cu strada G-ral Eremia Grigorescu. Potrivit polițiștilor, autospeciala avea semnalele luminoase în funcțiune, astfel că șoferul autoturismului ar fi trebuit să acorde prioritate.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, în jurul orei 8.00, un bărbat de 43 de ani din Brăila conducea autospeciala SMURD pe str. G-ral Eremia Grigorescu, dinspre str. Griviței. La intersecția cu B-dul Dorobanților, șoferul și-a continuat drumul și a intrat în intersecție, unde s-a tamponat cu un alt autoturism marca BMW. Acesta circula pe Dorobanți, dinspre strada 1 Decembrie 1918, fiind condus de un tânăr de 29 de ani din Brăila. ”Autospeciala SMURD avea semnalele luminoase albastre în funcțiune. În urma impactului a rezultat rănirea unei pasagere în vârstă de 30 de ani din autoturism, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Șoferii au foste testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro