Mergi la conţinutul principal

Șantier în Chercea. „Lucrările pe Străzile Eftimie Murgu, Ioan Slavici și Moldovei vor fi gata până pe 20 noiembrie!”

• zilele acestea, a sosit pe adresa redacției sesizarea semnată de un brăilean din cartierul Nedelcu P. Chercea, care afirma că lucrările de înlocuire a rețelei de apă stradală stagnează • în replică, reprezentanții Companiei de Utilități Publice „Dunărea” au precizat că, pe Strada Sportului, lucrările sunt finalizate, iar pe celelalte străzi la care se face referire în petiție, Eftimie Murgu, Ioan Slavici și Moldovei, se lucrează la branșamentele cetățenilor

 

Lucrări pe ultima sută de metri în cartierul Nedelcu P. Chercea, unde echipele Companiei de Utilități Publice „Dunărea” Brăila acționează pentru modernizarea rețelelor de apă stradale, refacerea căminelor și înlocuirea branșamentelor.

Stadiul lucrărilor ne-a fost prezentat de reprezentanții companiei imediat după ce, pe adresa redacției „Obiectiv”, a sosit sesizarea unui brăilean din cartierul Nedecul P. Chercea, Georgel Balaban, care afirma că respectivele lucrări stagnează și că, odată cu venirea ploilor, circulația în zonă va fi imposibilă. Iată sesizarea la care facem referire: 

„Bună ziua! Lucrările de reabilitare a Străzilor Sportului, Eftimie Murgu, Ioan Slavici și Moldovei au încremenit! De mai bine de două săptămâni, nimeni nu se mai prezintă să continue șantierul început de mai bine de două luni. Semnalul de alarmă trebuie tras mai ales asupra faptului că, în curând, vine înghețul și țevile de apă stau neastupate. De asemenea, dacă vin ploile, accesul mașinilor de salvare, pompieri, poliție va fi imposibil. Dacă considerați oportun, vă rugăm să faceți un articol despre această situație, poate instituțiile competente se vor sesiza și vor acționa în consecință. Mulțumesc!”.

În replică, reprezentanții Companiei de Utilități Publice „Dunărea” Brăila ne-au informat, ieri, că lucrările nu au fost oprite niciodată în zonă și că ele vor fi finalizate în jurul datei de 20 noiembrie, urmând ca firma care se ocupă de drumurile din municipiu să vină și să asfalteze respectivele străzi.

„Este vorba de investiții proprii ale companiei noastre. În ultima perioadă de timp, pe străzile respective, s-au înlocuit rețelele de apă stradale, iar în prezent se lucrează la finalizarea branșamentelor de la locuințele cetățenilor. Pe Strada Sportului, lucrările noastre au fost, deja, finalizate, urmând ca, până pe 15-20 noiembrie, să finalizăm și Străzile Eftimie Murgu, Ioan Slavici și Moldovei. Ulterior, constructorul de drumuri va veni să asfalteze străzile pe care au fost aceste lucrări”, ne-au precizat reprezentanții CUP „Dunărea” Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro