Mergi la conţinutul principal

Ştefan Fusea, încă un mandat la Camera de Comerţ

Directorul grupului de firme "Titan", Ştefan Fusea, a primit votul membrilor Camerei de Comerţ Brăila pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei, de această dată pentru o perioadă de 4 ani. Decizia a fost luată ieri, în cadrul Adunării Generale a membrilor CCIA, derulată în Sala Mare a Prefecturii, eveniment la care au participat aproape trei sferturi dintre membrii organizaţiei camerale locale.
Pe ordinea de zi au figurat mai multe puncte, începând de la prezentarea raportului de activitate al Colegiului, execuţia bugetară pe anul trecut, până la raportul cenzorilor, precum şi expunerea planurilor de investiţii şi obiectivele propuse pentru următoarea perioadă.
Punctul culminant al întâlnirii l-a constituit, evident, cel în care membrii au primit foile de vot pentru a stabili componenţa Colegiului de Conducere şi, ulterior, alegerea preşedintelui Camerei de Comerţ Brăila.
Statutul CCIA Brăila stipulează la Articolul 34 că Adunarea Generală are, printre atribuţii, alegerea şi revocarea prin vot secret a membrilor Colegiului de conducere, a preşedintelui Camerei şi a Comisiei de cenzori sau a auditorului financiar. Altfel spus, ieri, prin vot secret, cei circa 160 de membri ai CCIA Brăila au ales, mai întâi, pe cei şapte membri ai Colegiului de conducere, după care dintre cei şapte au ales un preşedinte.
La finalul votului, iată componenţa Colegiului Camerei de Comerţ Brăila: Florinel Flor (din partea "Vard Ship Repair" Brăila), Mihail Chiriţă (din partea Companiei de Utilităţi Publice Dunărea Brăila), Marcel Motoc (din partea "Promotas"), Ştefan Rădulescu (din partea Electrica-Distribuţie Brăila), Ştefan Fusea (din partea grupului de firme "Titan"), nou intraţi fiind Sorin Necula (din partea "Agroleg Silistraru") şi Sorin Boşneag (din partea "Unita Turism"), aceştia din urmă înlocuindu-i pe Florin Constantin (din partea Sucursalei Brăila a Băncii Transilvania) şi Lucian Ioan Ciocan (din partea "Pan Euro Invest").
În final, la a doua etapă de vot, membrii prezenţi la Adunarea generală de ieri au stabilit că Ştefan Fusea primeşte un nou mandat de preşedinte al CCIA Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro