Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferul răzbunător din Lacu Dulce a fost arestat. A fost nevoie de o expertiză tehnică, pentru stabilirea vinovăţiei

* vineri, magistraţii Tribunalului Brăila au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului M.M. , acuzat de infracţiunea de tentativă de omor * potrivit anchetatorilor, miercuri acesta a condus autoturismul personal cu viteză, ieşind de pe partea carosabilă în apropierea imobilului victimei  B.S., pe care a lovit-o în plin * surse judiciare au precizat că inculpatul nu a recunoscut fapta, ba chiar a spus că a pierdut controlul volanului şi a derapat pe pietriş, dar nu a vrut să dea peste celălalt tânăr * a fost nevoie de efectuarea unei expertize tehnice auto, iar concluziile au infirmat susţinerile autorului

 

 

 

Şoferul din Lacu Dulcea acuzat de infracţiunea de tentativă de omor, asta după ce a lovit cu maşina un tânăr care îl atacase cu un cuţit pe fratele său, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, miercuri acesta a condus autoturismul personal cu viteză, până în apropierea louinţei victimei  B.S., pe care a lovit-o în plin. Surse judiciare au precizat că inculpatul nu a recunoscut fapta, ba chiar a spus că a pierdut controlul volanului, fără a avea intenţia de a da peste celălalt tânăr. A fost nevoie de efectuarea unei expertize tehnice auto.

Astfel, urmare a probelor administrate în dosarul înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila , având ca obiect evenimentul rutier din data de 15 septembrie de pe strada Cazasului, s-a stabilit că la data respectivă, inculpatul M.M. s-a urcat în autoturismul personal şi l-a condus cu o viteză peste limita legală, ieşind de pe partea carosabilă în apropierea imobilului persoanei vătămate B.S. Acesta se afla la limita carosabilului şi a fost lovit de inculpat în mod intenţionat cu maşina, în plin, după cum au stabilit anchetatorii.

Audiat iniţial în calitate de suspect, au arătat surse judiciare, acesta nu a recunoscut acuzaţia adusă şi a spus că în momentul premergător evenimentului se deplasa cu viteză spre domiciliul surorii sale pentru a servi masa, numai că, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a pătruns în partea dreaptă a carosabilului, derapând din cauza pietrişului existent în zonă. Surse judiciare au mai spus că şoferul a declarat că a tras chiar frâna de mână pentru a evita impactul cu persoana vătămată, persoană pe care nu o observase, fiind atenţionat de existenţa acesteia de către fratele său care se afla pe bancheta spate a autoturismului.

Potrivit anchetatorilor, concluziile preliminare ale Constatării Tehnice Auto dispusă în data de 15 septembrie, pusă a doua zi la dispoziţie de către expertul tehnic desemnat, au infirmat susţinerile autorului. În aceste condiţii, la data de 16 septembrie, urmare a „efectuării cu celeritate a probei juridice certe, pertinente şi concludente la care s-a făcut referire şi care a întărit din punct de vedere juridic filmarea video regăsită pe camera de supraveghere şi a infirmat susţinerile inculpatului”, acesta din urmă a fost reţinut pentru 24 de ore.

Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă, dispunându-se, urmare aspectelor evidenţiate de procurori, arestarea pe o perioadă de 30 de zile.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii