Mergi la conţinutul principal

Ăla mare, alb şi cu fular roşu la gât era Simi, băi!

Nu, nici vorbă de aşa ceva. În realitate, omul ăla mare, alb, de zăpadă şi cu fular roşu la gât nu era nici măcar dinamovist, ci chiar primarul Aurel Simionescu. Ştiu, mulţi dintre voi aţi fi tentaţi să întrebaţi de când naiba s-a făcut Simi atât de mare, atâta vreme cât nu cred să se mai bucure de 10% din susţinerea brăilenilor. Uite că Simi se poate deghiza în orice vrea el, iar dacă de 6 ani de zile reuşeşte să joace rolul de primar al Brăilei, fără să se prindă cineva că omul blufează, atunci de ce nu s-ar da şi om de zăpadă fix în Piaţa Mare?
Ca şi voi, şi eu m-am întrebat de ce Aurel Simionescu a acceptat să se transforme în ditamai omul de zăpadă? Adică la ce anume i-ar folosi lui un astfel de demers, căci campanie electorală nu era în acest ianuarie 2014. Uite că "ezistă o esplicaţie", vorba lui Garcea, iar aceasta este extrem de solidă: când vreodată a mai stat primarul Simionescu în mijlocul străzii, ca să vadă cum îşi duc zilele brăilenii? Dacă s-ar fi postat nedeghizat, Simi risca să fie luat la bulgări de cei nemulţumiţi de felul în care este administrat oraşul. Aşa, ca om de zăpadă, Simi a acumulat mii de like-uri pe Facebook şi a atras simpatia a sute de şoferi, care s-au şi grăbit să îl tragă în poză.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro