Mergi la conţinutul principal

Întâlnire cu oamenii de afaceri. Ministrul Antreprenoriatului și Turismului vine la Camera de Comerț din Brăila

* într-un comunicat trimis presei, președintele CCIA Brăila, Ștefan Fusea, (foto) lansează o invitație tuturor celor interesați

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila invită reprezentanții mediului de afaceri din județul Brăila în data de 21 iulie a.c., ora 1000, la sediul din Aleea Pensionatului nr. 3, la întâlnirea cu dl. Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, eveniment organizat în cadrul consultărilor regionale inițiate de către Ministerul Antreprenoriatului și Turismului în parteneriat cu organizațiile patronale partenere CCIA.

Pentru mediul de afaceri brăilean și regional este o oportunitate în a supune atenției reprezentanților ministerului probleme cu care aceștia se confruntă cât și propuneri concrete cu privire la inițiativele ministeriale lansate (StartUp Nation etc.) sau proiectele aflate în dezbaterea publică a ministerului - http://turism.gov.ro/web/category/consultare-publica/ .

Solicităm firmelor interesate să participe la dezbateri să ne comunice la adresa de e-mail office@cciabr.ro sau mesaj WhatsApp 0729.66.33.99 și pentru o cât mai eficientă utilizare a timpului destinate dezbaterilor, problemele/observațiile/propunerile ce doresc a fi puse în discuție. 

Ștefan FUSEA, președinte

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro