Mergi la conţinutul principal

Încă un tren spre litoral

Brăilenii care vor să ajungă cu trenul mai repede pe litoral vor avea, începând de luni 4 august, încă o variantă pe lângă tradiţionalul InterRegio care circulă direct spre Constanţa şi pleacă dimineaţă, puţin după ora 8.00. CFR Călători a anunţat că a făcut o serie de modificări în orariile de circulaţie astfel încât cei interesaţi vor putea lua trenul de rang Regio spre Făurei unde vor putea prinde legătura cu InterRegio Satu Mare - Constanţa - Mangalia. Trenul va pleca din Brăila la ora 04.50 (cu 8 minute mai devreme decât până acum) astfel încât să ajungă în Făurei la 05.44 (în loc de 05.51). Astfel călătorii vor avea timp să prindă InterRegio de Satu Mare care pleacă din Făurei la 05.49 şi va ajunge în Constanţa la 08.21, iar la Mangalia la 10.15. Preţul biletului pentru această călătorie este de 52,6 lei pe ruta Brăila-Constanţa şi ajunge la 62,95 dacă destinaţia este Mangalia. Compania oferă şi o serie de reduceri dacă, de exemplu, biletul este cumpărat online de pe site-ul companiei (5%), sau de 10% dacă e vorba de biletul dus-întors, ori între 10 şi 25% pentru cumpărarea cu anticipaţie (6-30 zile) a biletului. Copiii între 5 şi 10 ani, elevii, studenţii şi pensionarii au reducere 50%.
De precizat că, la acest moment, singura legătură directă spre litoral este InterRegio Galaţi-Brăila-Făurei-Constanţa cu plecare din Brăila la ora 8.16 şi sosire la destinaţie la 11.49.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro