Mergi la conţinutul principal

În weekend, poveștile prind viață la Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș”

* sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 17.00, cei mici sunt invitați la spectacolul ”Vulpița cea frumoasă”, iar duminică, 28 noiembrie, la spectacolul ”Amintiri din copilărie”

 

Weekendul acesta, Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș” îi invită din nou pe copii în lumea poveștilor! Sâmbătă, de la ora 17.00, cei mici sunt așteptați la spectacolul ”Vulpița cea faimoasă, în care vor vedea cum ”vulpea șireată” vrea să prindă în cursă toate vietățile pădurii, tocmai pentru a deveni ”cea faimoasă”, însă planul ei este de peste cap de un ursuleț. Spectacolul este regizat de Victor Ignat, iar din distribuție fac parte actorii Sofia-Gabriela Cătrună, Iulian Gheorghe și Valentina Lepădatu.

Duminică dimineață, pe 28 noiembrie, de la ora 11.00, copiii sunt așteptați la un nou spectacol: ”Amintiri din copilărie”, regia Bogdan Tudor Pelerin, scenografia Dana Brătășanu, iar muzica Cornel Cristei. Din distribuție fac parte actorii Gabriela Picuș, Daniela Antonescu, Sofia-Gabriela Cătrună, Aurora Popescu, Iulian Gheorghe, Ioana Popescu, Valentina Lepădatu și Ștefana-Mihaela Niță.

Rezervări pentru bilete se pot face la numărul de telefon 0787.515.344, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș” amintește spectatorilor că în contextul pandemiei Covid-19, la evenimente pot participa doar persoanele vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării cu Covid19. Condițiile pentru participarea la activitățile prevăzute nu se aplică copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani. Evenimentele se desfășoară cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a sălii, cu păstrarea distanței fizice și cu purtarea obligatorie a măștii de protecție.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu