Mergi la conţinutul principal

«Tancrad» s-a calificat pentru deszăpezirea judeţului până în 2017

SC Tancrad Construct SRL Brăila s-a calificat pentru a efectua deszăpezirea în judeţ din 2015 până în 2017. Asta a declarat preşedintele interimar al CJ Brăila, Viorel Mortu, vineri, la câteva ore de la deschiderea licitaţiei. Iniţial, acesta a anunţat încă de dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă la PSD Brăila, că o firmă a depus documentaţia pentru a acoperi acest serviciu, însă cum plicul era sigilat, informaţia a rămas la acest nivel. "Vă dau o veste foarte bună: cineva a depus documentaţia specifică deszăpezirii pentru iarna 2015 - 2016 şi iarna 2016 - 2017. De această dată e pe doi ani deszăpezirea. Aşa am gândit că e mai bine, să fie mai atractivă, de teamă ca nu cumva să nu vină nimeni. Iarna trecută ne-a plantat bine spaima în oase şi ne-am luat diferite măsuri de prevedere să fie mai bine. Astăzi (n.r. - vineri) la ora 13:00 se deschide licitaţia şi, într-o oră - două, vom putea spune dacă s-a adjudecat", a declarat Viorel Mortu. Mai mult, acesta a ţinut să facă anumite precizări în legătură cu faptul că procedurile privind atribuirea contractului pentru deszăpezire au fost întârziate.
"Este adevărat, iniţial am anunţat că licitaţia va avea loc în luna iunie. Dar criza de la Achiziţii a întârziat totul. Noi în octombrie acum facem plombări, asfaltări şi pietruiri pe 16 şantiere, în loc de iulie şi august, unde n-am făcut. Pentru că am avut din februarie până la 1 iulie un singur om la Achiziţii, în loc de 6 persoane, de abia de la acea dată a venit cineva prin concurs. Avem două persoane la Achiziţii şi mai avem nevoie de patru locuri ca să intrăm în normalitate. Deci, aceste lucruri făcute cu o anumită întârziere vin de aici", a mai completat sursa citată. De asemenea, Viorel Mortu a mai afirmat că licitaţia se va putea adjudeca chiar şi cu un singur ofertant: "În privinţa pachetului lapte - corn am fost noi în exces, pentru că erau tot aceleaşi firme care în fiecare an ofertau şi ca brăilenii să nu creadă că avem o complicitate cu cineva, am amânat două zile în ideea că se va mai înscrie cineva".

"Tancrad" s-a calificat

Contactat ulterior, Viorel Mortu a afirmat, după deschiderea plicului, că firma care a depus ofertă este SC Tancrad Construct SRL Brăila. Acesta a precizat că firma s-a calificat, însă nu poate fi declarată câştigătoare până când nu trece cu brio de etapa de verificare a dosarului depus. "La etapa de deschidere a dosarelor s-a calificat firma «Tancrad». Urmează ca în zilele viitoare să se evalueze toate documentele din dosar. Dar acesta a corespuns exigenţelor cerute de regulamentele în vigoare. Firma va putea fi declarată câştigătoare abia după ce va trece şi de etapa de verificare a documentelor din dosar", a declarat Viorel Mortu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro