Mergi la conţinutul principal

«Saltempo» a deschis cel de-al treilea magazin din Brăila

• situat la parterul complexului Winmarkt, magazinul îşi surprinde clienţii printr-un concept nou şi modern, unde se regăsesc produsele din brandurile “Saltempo-prospeţime şi savoare pentru fiecare”, Costache – bucate ca odinioară şi “Saltempo - Delicii din tradiţii(lansat recent) • brăilenii vor găsi în noua locaţie şi o zonă cu produse culinare calde, de unde pot cumpăra mâncăruri tradiţionale, cum ar fi: sarmale, tochitură moldovenească, fasole la cuptor, pârjoale etc

 

Saltempo – Reţea de Magazine se extinde în Brăila! Compania specializată în procesarea şi comercializarea produselor din carne a inaugurat, ieri, un nou magazin cu bunătăţi, situat la parterul complexului Winmarkt. Acesta este cel de-al treilea magazin din Brăila, după cel din incita Kaufland şi cel de la Piaţa Mare, şi al 18-lea din zona Galaţi-Brăila.
Magazinul are un design nou şi modern, o viziune total schimbată, un spaţiu generos în care se regăsesc produsele din brandurile “Saltempo – Prospeţime şi savoare pentru fiecare!” şi “Costache - “Bucate ca odinioară!”, la care se adaugă produsele din cel mai recent brand lansat - “Saltempo - Delicii din tradiţii”. Un alt element de noutate este zona cu mâncăruri calde, o secţiune în care clienţii pot cumpăra bucate tradiţionale preparate cu produse “Costache” în fabrica producătorului gălăţean. Şi ca să vă dăm câteva exemple, acolo veţi găsi Sarmale, Costiţă de porc, Cartofi ţărăneşti cu bacon, Tochitură moldoveneacă, Varză ţărănească, Fasole la cuptor, Pârjoale sau Jumări, dar există şi produse de post. Toate pot fi încălzite şi consumate fie în zona special amenajată din magazin, fie pot fi luate la pachet.
Iar noutăţile nu se opresc aici! Cum la o mâncare bună merge şi un vin pe măsură, compania “Saltempo” pune la dispoziţia clienţilor şi trei sortimente tradiţionale româneşti: băbească roz, băbească neagră şi fetească, fabricate în centrul vitilcol Dealurile Bujorului.

La inaugurarea de ieri, încă din primele secunde de la deschidere, zeci de brăileni au luat cu “asalt” magazinul, dornici să încerce produsele oferite de “Saltempo”, dar şi să profite de politica preţurilor excelente şi a ofertelor promoţionale.

“Şi în această locaţie avem oferte din toate categoriile. Suntem producători şi conceptul nostru rămâne acela de a aduce în permanenţă produse noi, la preţuri adaptate pieţei. Aşa cum i-am obişnuit, clienţii vor găsi aici oferte de tipul «produsul zilei» sau «produsele săptămânii». Iar preţul bun nu reflectă o calitate salbă a preparatelor! Este doar o strategie de marketing prin care noi dorim să ne promovăm produsele şi să atragem consumatorii. «Saltempo» oferă produse de maximă calitate la preţuri foarte bune!”, ne-a spus Miltiade-Sorin Istrate, managerul general al companiei “Saltempo”.

Programul celui mai nou magazin “Saltempo” este de luni până vineri: 7:30-21:00; sâmbătă: 7:30-16:00; duminică: 7:30-16:00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro