Mergi la conţinutul principal

«Out of Signal»: Aniversare cu cântec la «The Music Pub»

Vineri, de la ora 21.30, distracţia va fi maximă în "The Music Pub". De altfel, clubul, amplasat pe str. Mihai Eminescu, nr.56, administrat de muzicutistul Cătălin Curcă, i-a obişnuit pe brăileni, încă de la înfiinţare (octombrie 2014), cu spectacole bune, fie că a fost vorba despre muzică live, piese de teatru sau stand-up comedy. Astfel, în doar câteva luni de la înfiinţare, "The Music Pub" a fost deja "călcat" de Mihai Mărgineanu, Direcţia 5, Spitalul de Urgenţă, Julie Mayaya şi alte nume sonore pe piaţa muzicală de calitate. Evenimentul de vineri este inedit deoarece constă într-o aniversare "cu cântec", pe parcursul căreia "Out of Signal" (Alex Muşat- voce, tobe, Silviu Paraschiv- chitară şi Ionuţ Drăghici - voce, bass) şi-a propus să ofere brăilenilor prezenţi un show inedit faţă de restul concertelor susţinute de trupă. Mai precis, născut de Dragobete, Alex a ales să-şi serbeze ziua de naştere pe scenă, alături de cei mai buni prieteni, lângă care cântă, compune şi studiază zi de zi la Bucureşti. Şi cum pentru toţi trei 2015 înseamnă împlinirea vârstei de 20 de ani, "Out of Signal" începe seria de concerte din acest an cu totul altfel, cu 19 piese foarte bine alese, la care băieţii au pregătit aranjamente muzicale de excepţie. În deschidere, urcă pe scenă managerul Teatrului "Maria Filotti", Lucian Sabados, în calitate de jazzman, acompaniat de Alex la tobe şi basistul Leonard Puia.
"De mult mi-am dorit să-mi serbez ziua de naştere făcând ceea ce îmi place cel mai mult, să cânt alături de prietenii mei. Spectacolul de vineri este unul la care am muncit mult şi credem că va fi o surpriză pentru publicul brăilean. Prima parte a spectacolului va fi constituită din piese jazz, blues, swing, cântate alături de Leonard Puia şi Lucian Sabados, urmând ca în cea de-a doua parte să prezentăm piese ce au influenţat muzica pop-rock din ultimii 50 de ani, reorchestrate şi interpretate într-o nouă viziune. Va fi, astfel, un spectacol diversificat, cu multe surprize! Vă aşteptăm, aşadar, pe toţi!"
Intrarea este liberă. Rezervări la telefon: 0746.479.279

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro