Mergi la conţinutul principal

«Cântecul chitarelor»

Ieri, zeci de elevi ai Colegiului Economic "Ion Ghica" au participat la spectacol inedit, realizat de elevi ai Liceului de Arte, în cadrul proiectului educaţional "Muzica lumii între sunet şi suflet".
Acţiunea a început cu o prezentare teoretică "Chitara - trecut, prezent şi perspective", realizată de elevul Silviu Bociolan, de la Colegiul Economic, după care muzica şi poezia au pus stăpânire pe eveniment. Mădălin Nedelcu, elev la Liceul de Arte, a făcut o demonstraţie de chitară clasică, iar profesorul Florin Lazăr de la Şcoala Populară de Arte "Vespasian Lungu" a arătat elevilor o mostră de muzică folk. Versuri din lirica poetului Marin Sorescu au recitat elevii Silviu Bociolan, Carmen Mercan şi Mihăiţă Caraman, de la Colegiul Economic. Evenimentul s-a încheiat cu evoluţia elevului Silviu Paraschiv, elev în clasa a XII-a, la Liceul de Arte şi absolvent al Şcolii de Arte "Vespasian Lungu", care a făcut elevilor demonstraţii de chitară jazz şi rock. Tinerii au fost deosebit de entuziasmaţi de ritmurile rapide şi antrenante ale cântecelor, au cântat şi au aplaudat împreună cu protagonistul momentului.
Evenimentul a fost organizat de Şcoala de Arte "Vespasian Lungu", Colegiul Economic "Ion Ghica" şi Liceul de Arte "Hariclea Darclee".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro