Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului, sărbătorită și la Brăila

* luni, au fost depuse jerbe de flori la Monumentul Victimelor Holocaustului, de către reprezentanții Primăriei Municipiului Brăila, Consiliului Județean Brăila, Instituției Prefectului, Garnizoanei Brăila și Comunității Evreilor din Brăila

 

În ziua de luni, 11 octombrie 2021, la Cimitirul Evreiesc din Municipiul Brăila, au avut loc manifestări dedicate comemorării Zilei Naționale de Comemorare a Holocaustului.
Cu acest prilej, președintele Comunității Evreilor Brăila, Nadia Ustinescu, precum și reprezentanții autorităților publice locale au susținut scurte alocuțiuni, rememorând evenimentele din perioada celui de-al Doilea Război Mondial și comemorarea Zilei Naționale a Holocaustului.
Potrivit primarului Marian Dragomir, în aceeași zi, au fost depuse jerbe de flori la Monumentul Victimelor Holocaustului, de către reprezentanții Primăriei Municipiului Brăila, Consiliului Județean Brăila, Instituției Prefectului, Garnizoanei Brăila și Comunității Evreilor din Brăila.

Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului se sărbătorește, an de an, din 2004, în România, la data de 9 octombrie. Este un eveniment dedicat comemorării victimelor Holocaustului, evreilor și romilor care au fost persecutați și au murit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii