Mergi la conţinutul principal

Ziua Naţională a României, fără evenimente negative

Manifestările organizate de Ziua Naţională a României, care vor aduna numeroşi brăileni, printre care se pot strecura şi indivizi puşi pe furat sau pe scandal, vor fi sub protecţia jandarmilor. Astfel, efectivele de jandarmi, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii din cadrul MAI, vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea civilizată a evenimentelor cu caracter comemorativ şi cultural.
Forţele de ordine vor fi prezente alături de cetăţeni pe platoul din Piaţa Independenţei, pe timpul activităţilor ce se vor desfăşura aici, dar vor avea şi misiunea de a veghea parada militară, la care va participa şi o subunitate din cadrul Jandarmeriei Brăila. "De asemenea, pe perioada minivacanţei de 1 Decembrie, jandarmii vor executa misiuni de menţinere a ordinii şi liniştii publice în cooperare cu lucrători de poliţie, în mediul urban şi rural, pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale. Jandarmeria Brăila
recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile şi măsurile luate de forţele de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul patrulelor de jandarmi", a precizat plt. maj. Sorin Neftode din cadrul Jandarmeriei Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro