Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ziua Greciei sarbatorita la Muzeul Brailei

Duminica, de la ora 11.00, la Muzeul Brailei se verniseaza expozitia "Scrinul cu amintiri", care prezinta obiecte ce au apartinut familiilor Comunitatii Elene din Braila si din colectiile muzeului. Se va realiza o prezentare multimedia a Teatrului "Rally", vor interpreta cintece specifice membri ai Grupului Coral al Casei de Cultura si vor dansa membrii grupului de dansuri "Parnassos" al Comunitatii Elene.
La eveniment au confirmat participarea: Ambasadorul Republicii Elene, Excelenta Sa Athanasios Dendoulis, consulul general al Republicii Elene la Bucuresti, Excelenta Sa Dimitrios Karampalis, consilier I la consulatul Republicii Elene la Constanta, Nikolaos Papanicolaou, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Eleni
din Romania, Petros Giannou, presedintele Asociatiei Culturale "Aristotelis" a Elenilor din Romania, Nikos Konstantinidis, presedintele Uniunii Elene din Romania, Sotiris Fotopoulos, deputat in Parlamentul Romaniei si secretarul de Stat in Ministerul Culturii si Cultelor Romania, dr. Virgil Nitulescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii