Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ziua cartii, a dreptului de autor si a bibliotecarilor, sarbatorita la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati"

O suita de manifestari va marca ziua cartii, a dreptului de autor si a bibliotecarilor, saptamina viitoare, la Biblioteca Judeteana, se precizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei amintite. Aceasta sarbatoare coincide in mod fericit cu o dubla sarbatoare a crestinilor ortodocsi, Invierea Domnului si Sfintul Mare Martir Gheorghe. "Asa cum Biserica este cea care aduce lumina credintei si a mintuirii, Biblioteca este aducatoare de stiinta, cunoastere si indemn spre aflarea adevarului. Borges isi reprezenta raiul ca pe o vasta biblioteca. Fragmente ale acestui Eden se regasesc pretutindeni aici si din aceste gradini oamenii culeg roadele luminoase ale cuvintului tiparit. Biblioteca - locul de unde pleaca informatia, slujitorii cuvintului scris, autorii si difuzorii acestora - bibliotecarii au un rol covirsitor in conservarea si perpetuarea memoriei umanitatii.
Ziua cartii, a dreptului de autor si a bibliotecarilor marcheaza truda celor care aduc cititorului - prieten al cartii, lumina cunoasterii", se mai mentioneaza in comunicatul de presa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii