Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zimbet de copil, pentru batrinii Caminului Lacu Sarat

Copiii de la grupele mari si de la grupa pregatitoare de la Gradinita "Ileana Cosinzeana" le-au pregatit doamnelor care locuiesc la Caminul de Persoane Virstnice Lacu Sarat o placuta surpriza, prilejuita de Ziua Internationala a Femeii. Astfel, sub indrumarea educatoarelor Elena Petru, Tudorita Rusu si Ioana Balan, micutii le-au daruit virstnicelor doamne cintece si poezii, pregatite cu multa migala. Pe linga acestea, cei mici le-au oferit sarbatoritelor si pungulite cu cadouri. "Educatoarele Gradinitei nr. 23 au gindit o actiune la acest Camin, pentru a le aduce femeilor care locuiesc aici o raza de bucurie, prin glasurile gingase ale copiilor pe care ii indruma. Prin continutul programului pregatit, au incercat sa educe la copii dragostea pentru persoanele in virsta, sa ii sensibilizeze si sa-i formeze in spiritul moralei civice", a explicat directorul Gradinitei "Ileana Cosinzeana", Micsunica Nehoianu, scopul acestei actiuni. Cele pentru care micutii au pregatit minispectacolul au fost impresionate de efortul depus de copii, acela de a le aduce soarele in privire si zimbetul pe buze. Spectatoarele i-au rasplatit din plin cu aplauze, iar in ochii lor se puteau vedea lacrimi de bucurie, ceea ce a dovedit ca gestul celor mici a reusit sa le emotioneze.
"La acest inceput de primavara rece, dorim sa aducem o raza de dragoste si speranta doamnelor care au ajuns la aceasta frumoasa virsta. Copiii sint dornici sa ofere daruri confectionate de minutele lor si speram ca acestea se vor simti iubite si ocrotite", si-a exprimat educatoarea Elena Petru gindurile.
De asemenea, si educatoarea Ioana Balan si-a exprimat speranta ca gestul micutilor sa le descreteasca fruntile venerabilelor doamne: "Dorim ca, prin aceasta actiune, mamele de ieri, bunicutele de astazi, sa simta, pentru citeva clipe, fericirea si bucuria pe care o raspindesc copiii, sa le vibreze sufletul odata cu clinchetul glasurilor copilasilor, pregatiti pentru aceasta activitate atit festiva, cit si afectuoasa. Trebuie spus ca intensitatea emotionala a momentului intilnirii dintre cele doua generatii a fost maxima. Am intrat pentru prima data in acest minunat Camin, sa uram bunicutelor un calduros "LA MULTI ANI!" de ziua lor si sa le aducem o raza de lumina in suflet, pentru tot efortul pe care l-au depus o viata intreaga", a adaugat educatoarea Tudorita Rusu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii