Mergi la conţinutul principal

Zilele Municipiului Brăila, marca «Marian Dragomir»

În acest an, Zilele Municipiului Brăila vor fi marcate de manifestări pentru toate gusturile. De la Carlas Dreams, DJ Project la Margareta Clipa şi Maria Dragomiroiu, de la Festivalul naţional de dans popular "Lina Chiralina" la parada maşinilor de epocă, jocuri şi concursuri marinăreşti sau târgul naţional al anticarilor şi buchiniştilor, evenimentele adună aproximativ 1000 de artişti din ţară şi din străinătate, care vor evolua în 15 locaţii din Brăila.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Municipiului, principalele locaţii în care se vor desfăşura evenimentele sunt Faleza Dunării, Platoul şi Parcarea Primăriei, Parcul Monument, Orăşelul Copiilor, Parcul ZOO, Grădina Publică, Piaţa Traian, Parcarea Brăila Mall, Parcul Caporal Muşat, Parcul Dinamo, CNIPT, Calea Galaţi, Parcul Lacul Dulce şi Vidin - rondou vis a vis de Liceul Progresul.
În toate aceste locaţii se vor desfăşura spectacole de muzică populară din România, Turcia, Grecia, Bulgaria şi Republica Moldova, spectacole de teatru pentru copii, ateliere de teatru, pictură şi desen, concerte de fanfară, concerte blues şi jazz, concurs naţional de carting, parade ale maşinilor de epocă, proiecţii de filme , însemnând capodopere ale cinematografiei naţionale, concursuri marinăreşti, competiţia anuală de canotci iniţiată de Ivan Paţaichin, etc.
Pe parcursul evenimentelor, pe Faleza Dunării şi punctele în care se desfăşoară momentele de divertisment, brăilenii vor avea ocazia să facă fotografii cu Mascota oraşului - Ceasul din Piaţa Traian, dar şi cu Zeul Neptun şi nimfele, Mickey Mouse, Minnie şi Tigger etc.
De asemenea, vor avea loc parade cu animatori, jonglerii cu foc şi face painting, care vor interacţiona cu brăilenii, vor împărţi flyere cu programul evenimentelor, vor fi în centrul atenţiei pentru realizarea de fotografii unice.
Pe Faleza Dunării vor fi amplasate chioşcuri cu meşteri populari tradiţionali, artişti, mic mobilier, mobilier de grădină, jucării şi vor fi amplasate standuri ale reprezentanţilor din alimentaţia publică.
Duminică, 14 august, pe Faleza Dunării vor fi spectacole de muzică populară cu Margareta Clipa şi Maria Dragomiroiu, iar seara se va finaliza cu un joc de artificii.
Luni, 15 august, pe Falaza Dunării vor evolua DJ Project şi Carlas Dreams, iar Zilele Municipiului Brăila se vor încheia cu un impresinant show de lasere.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro