Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zilele Liceului Economic "Petre S. Aurelian"

Ieri, la Liceul "Petre S. Aurelian" au inceput zilele de sarbatoare prin care este omagiat patronul spiritual. Deschiderea a fost moderata de directorul liceului, Anicuta Bartoc, care a explicat ratiunea pentru care s-au organizat Zilele Liceului Economic "P. S. Aurelian" si a amintit citeva dintre momentele importante ale existentei liceului infiintat in anul 2000. Despre personalitatea patronului spiritual al scolii, omul de stiinta Petre S. Aurelian, a vorbit profesoara Emelina Moraru, iar despre savantul Eugeniu Coseriu si despre principiile cercetarii stiintifice pe care le-a stabilit a vorbit profesorul Cristinel Munteanu.
La eveniment au fost invitati inspectorul responsabil cu invatamintul particular, prof. Aurelia Stroe, care a indemnat elevii sa fie mindri ca invata la acest liceu, decanul Facultatii de Management si Marketing in Afaceri Economice, conf. univ. dr. Elena Enache, care le-a adresat un indemn elevilor sa invete ca sa-si cunoasca valorile, si vicepresedinele Consiliului Judetean, Niculina Moisescu, care i-a felicitat pe elevi ca au ales sa invete la acest liceu pentru ca are profesori buni care ii vor ajuta sa-si gaseasca drumul in viata. Au mai transmis urari elevilor si profesorilor fostii directori ai scolii, conf. univ. dr. Camelia Vechiu si lector univ. dr. Marian Chivu.
In perioada 11 - 15 decembrie se vor desfasura la liceu concursuri de matematica, eseuri, literatura, istorie, sport, momente artistice si o masa rotunda pe tema firmelor de exercitiu. Evenimentele se vor incheia vineri, 15 decembrie, cu festivitatea de premiere care va avea loc la ora 12.00 in aula Universitatii "Constantin Brancoveanu".
La acest moment festiv, alaturi de Liceul economic "P. S. Aurelian" sint Fundatia de Invatamint Stiinta si Cultura "Prof. univ. dr. Alexandru Puiu", Universitatea "Brancoveanu", Liceul "Iorga", Colegiul "Ion Ghica", Muzeul Brailei si Inspectoratul Scolar.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii