Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In zilele de Pasti, politistii si jandarmii vor avea grija de siguranta cetatenilor

Ca in fiecare an, de Pasti, mii de braileni vor iesi pe strazile orasului cu mic cu mare, pentru a merge la biserica, sa ia Lumina Sfinta, ca sa aiba parte de noroc si sanatate tot anul. Exista insa si o alta categorie de persoane care, in loc sa mearga la biserica, se opresc in discoteci si baruri, consuma bauturi alcoolice, iar apoi dau diverse reprezentatii pe strazile orasului. De asemenea, ca de fiecare data, printre enoriasi isi vor face loc, in mod sigur, cersetorii, vagabonzii, hotii de buzunare si alte categorii de infractori.
Pentru a preintimpina astfel de cazuri, peste 100 de jandarmi vor actiona, in zilele de Paste, pentru asigurarea linistii si ordinii publice in zona a 16 lacase de cult, din totalul celor 36 din oras, in statiunea Lacu Sarat precum si in parcurile si zonele de agrement din municipiu. Tot in acest scop, comanda Inspectoratului de Politie al Judetului Braila a dispus suplimentarea numarului de politisti care sa actioneze in zonele a 20 de biserici din municipiul Braila, unde vor fi in teren peste 70 de agenti din cadrul Biroului de Politie Urbana. Printre cetateni se vor afla si lucratori de la Serviciul Politiei Rutiere si Serviciului de Investigatii Criminale, care se vor ocupa de prevenirea si combaterea evenimentelor rutiere si infractiunilor stradale comise cu violenta.
"Cu prilejul Sarbatorilor Pascale, in perioada 5-8 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila impreuna cu celelalte forte ale M.A.I., va intensifica masurile si actiunile specifice de asigurare a ordinii publice si sigurantei cetatenilor, urmarindu-se, in principal, prevenirea faptelor antisociale, a celor care aduc atingere normelor de convietuire sociala, precum cersetoria, vagabondajul, prostitutia, tilhariile, consumul de bauturi alcoolice in locuri neautorizate, consumul si traficul de droguri ori acte savirsite cu violenta" a precizat capitanul Iulian Timofei, purtator de cuvint al IJJ Braila.
Jandarmii vor efectua actiuni specifice de informare permanenta a cetatenilor cu privire la aspectele starii infractionale, de identificare si dispunere a masurilor legale impotriva celor care comit astfel de fapte, de monitorizare si descurajare a grupurilor de tineri al caror comportament tulbura ordinea si linistea publica.
Pentru probleme legate de ordinea publica, cetatenii pot apela, 24 de ore din 24, numerele de telefon 112 si 956 - Jandarmeria Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii