Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zilele Colegiului Economic "Ion Ghica"

In perioada 21 - 30 ianuarie, la Colegiul Economic "Ion Ghica" sint sarbatorite Zilele scolii printr-o serie de manifestari cultural-educative, stiintifice si sportive.
Ieri, de la ora 13.00, s-a derulat Concursul "Noi in Europa", la care au participat opt elevi de la clasele a XI-a: Marius Pricop, Maria Mercan, Nicoleta Secareanu, Teodora Iezaru, Florentina Miron, Aurel Stefan, Bogdan Constantin si Eduard Burlacu. Prezentarea intrebarilor a fost realizata de eleva Roxana Buzoianu, iar secretarele concursului au fost Steluta Tudor si Ionela Dumitru. Competitia a avut doua etape. In prima etapa elevii au avut de raspuns la intrebari de cultura generala, iar in etapa a doua, primii trei clasati au raspuns la intrebari legate de intrarea in Uniunea Europeana. Concursul a fost organizat de profesoara Antoaneta Streche, care a oferit in final elevilor diplome.
Astazi, de la aceeasi ora, este planificata o sesiune de referate si comunicari de cultura generala, iar miercuri un concurs de poezie si vernisajul unei expozitii de fotografie. Joi este planificata o alta sesiune de comunicari, pentru aria curriculara "Om si societate" si Capionatul de sah al colegiului, vineri se va desfasura Concursul interjudetean de matematica Matcon, iar luni se vor lansa doua carti apartinind scriitorului Ioan Munteanu, "Din pinza Penelopei. Incursiuni etimologice" si "Piata Traian-Emblema Brailei moderne". Marti, 29 ianuarie, va fi o alta sesiune de referate si comunicari, la sectiunea "Tehnologii". Ziua festiva este planificata pentru 30 ianuarie, cind se va inaugura Tirgul firmelor de exercitiu din scoala, si se va desfasura serbarea scolara la Teatrul "Maria Filotti".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii