Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zilele Colegiului Economic "Ion Ghica"

De miine, timp de o saptamina, la Colegiul Economic "Ion Ghica" este sarbatorit patronul spiritual printr-o serie de manifestari de nivel local sau interjudetean.
Miine, de la ora 8.30 se desfasoara Concursul interjudetean de matematica "Trident", la care participa elevi din opt judete: Galati, Vrancea, Buzau, Prahova, Dimbovita, Timis, Constanta, Braila si municipiul Bucuresti. Presedintele juriului este profesorul Mircea Ganga, iar directorul concursului profesorul Viorel Botea. Din juriu fac parte profesorii Dan Negulescu si Carmen Botea la sectiunea M1, Mihaela Giurca - inspector de specialitate, si Viorel Botea la sectiunea M2. Cu ocazia acestui concurs se va lansa si "Revista de matematica din Braila".
Luni, 23 ianuarie, este planificata intilnirea "Dependenta de viata", un concurs de desene si sesiunea de referate la sectiunea "Om si societate". Marti, intr-un alt seminar, se va discuta despre "Studentul in Europa", miercuri se vor prezenta referate in sectiunea "Tehnologii", iar joi alte referate in sectiunea "Cultura generala". Vineri, elevii vor afla amanunte despre cartea "Stradele Brailei, scrisa de profesorul Ioan Munteanu, iar luni se vor incheia manifestarile cu un tirg de firme de exercitiu, o expozitie de produse personalizate, o expozitie de arta fotografica si o serbare scolara la Teatrul "Maria Filotti".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii