Skip to main content

Zilele Brailei - prilej de distractie pe Esplanada

In perioada 11 - 15 august, pe Esplanada se vor desfasura manifestarile dedicate Zilelor Brailei.
Acestea vor incepe cu un Ceremonial marinaresc de comemorare a eroilor marinari, pe 11 august, la ora 10.00. In cadrul acestuia se va ridica drapelul national la catarg, se va oficia un serviciu religios si vor fi sustinute alocutiuni de catre primarul Constantin Cibu, prefectul Nicolae Mitroi si seful Serviciului Fluvial, comandor Gheorghe Dragomir. La final se vor depune coroane de flori la statuia domnitorului Al. I. Cuza.
Pe 13 august, de la ora 20.30 este planificat un spectacol pe faleza, la care sint invitati: "Fly Project", "Simplu" si Ana Lesko. Pe 14 august, la aceeasi ora, vor sustine recitaluri, tot pe faleza "Proconsul", "DJ Project" si "Heaven".
In ziua de 15 august, se va sarbatori Ziua Marinei Romane in Garnizoana Braila, prilej cu care sint planificate mai multe actiuni printre care: o parada si exercitii navale, de la ora 10.30; sosirea Zeului Neptun, la ora 11.40; concursuri si jocuri marinaresti pe apa; expozitie de nave militare si jocuri marinaresti de uscat. La final marinarii se vor retrage cu torte.
Incepind cu ora 20.00, pe Esplanada incepe spectacolul in care vor evolua "Directia 5", "Blondy", "HI-Q" si "Crush&Alexandra Ungureanu". Spectacolul se va incheia cu un foc de artificii.
In aceeasi seara, de la ora 20.00, in sala Casei Tineretului este planificat un concert extraordinar coral-simfonic, "Beethoven Rocks", la care vor participa orchestra simfonica a Teatrului National de Opera si Balet "Oleg Danovschi" din Constanta, corurile reunite "Lyra" si "Armonia" si patru solisti de chitara electrica.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu