Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ziarul "Obiectiv - Vocea Brailei" a fost Mos Craciun pentru 15 copii

In luna decembrie, cotidianul nostru a lansat concursul "Scrisoare catre Mos Craciun", competitie destinata copiilor de pina la 14 ani. Au scris Mosului, pe adresa redactiei, aproape 300 de copii, cele mai emotionante fiind trimise direct lui Mos Craciun in Laponia. Au fost selectate 11 mesaje, cele mai frumoase sau impresionante.
Cea mai frumoasa scrisoare a fost cea a Danielei Cotiga, de 14 ani, eleva in clasa a IX- a. Ziarul nostru a venit in sprijinul lui Mos Craciun si nu numai ca l-a ajutat in indeplinirea dorintelor celor 15 copii, dar tot la sediul nostru Mosul s-a si intilnit cu ei, oferindu-le personal darurile. Emotiile au fost mari. Copiii au recitat poezii, care mai de care mai frumoase si mai lungi, au cintat colinde, primind apoi darurile mult asteptate si mult dorite. Mos Craciun le-a facut bucuria sa primeasca exact ce si-au dorit, insa si el a avut parte de surprize. Silviu Paraschiv, elev al Liceului "D. P. Perpessicius", a interpretat la orga o creatie din muzica clasica, un preludiu dupa Bach si apoi binecunoscutul soundtrack al filmului "Titanic". Spre surpinderea tuturor, au cintat citeva colinde, aducind magia sarbatorii Craciunului si un grup de ziaristi de la "Obiectiv - Vocea Brailei", si un alt grup de colindatori format din elevi de la Colegiul "Balcescu", Liceul "Iorga", Liceul de Arta, un student la Conservatorul din Bucuresti si un fost elev al Grupului Scolar Agricol. Pe toti i-a unit pasiunea pentru muzica, cultivata inca din copilarie, cind au frecventat Ansamblul "Valurile Dunarii".
Cistigatorii concursului nostru sunt: Melis Portakal, Andreea Smarandescu, Mihaita Marian Manea, Florin Iancu, Alin Andrei si Marian Butiseaca, Gabriel Iancu, Cristina Petre, Daniela Cotiga, Marius Ionut Antaluca si Georgiana Rosca.
Actiunea care a adus zimbetul pe buzele celor 15 copii premiati a fost organizata si sponsorizata de ziarul "Obiectiv". Interesant este ca, desi am scris povestile micutilor, putini braileni s-au dovedit dornici sa faca un gest crestinesc pentru niste copii necajiti. In acest context, gestul doamnei Vera Ason, care i-a oferit Danielei Cotiga 150 RON, ne-a surprins placut. Un om care, desi este foarte ocupat cu propriile-i afaceri, isi face timp sa se gindeasca la copiii mai putin favorizati de soarta si sa ii ajute.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii