Mergi la conţinutul principal

Zi fasta pentru concursul directorilor de scoli

Prima zi din concursul directorilor a trecut cu bine pentru cinci din cei sase profesori inscrisi. Toti au promovat concursul cu punctaje mari, cu exceptia prof. Viorel Alexandru de la Liceul cu Program Sportiv, care nu a reusit sa raspunda corect la macar trei intrebari din legislatie si nu a intrunit punctajul pentru promovare. Pentru postul de director de la Liceul "Iorga" s-au prezentat doi candidati, actualul director, Mircea Morosanu, si profesoara Ramona Cilibiu. Desi ambii profesori au obtinut punctaje bune, prof. Mircea Morosanu s-a detasat cu o mica diferenta de punctaj si a cistigat postul de director. Pentru postul de director de la Liceul de Arta a promovat concursul prof. Neculai Enea, la Colegiul Economic"Ion Ghica" va fi director prof. Andrei Puia, iar la Grupul Scolar Agricol "Gh. K. Constantinescu" a trecut examenul prof. Manuela Turcu, cu punctajul cel mai mare, 127,5. Inspectorul responsabil cu managementul scolar, prof. Adrian Simion, a precizat ca profesoara Manuela Turcu a avut cea mai buna prestatie, a avut un proiect de dezvoltare foarte bine pus la punct. "De aceasta data intrebarile din legislatie au fost mai accesibile, au avut un un singur raspuns corect. Un om care conduce o scoala poate raspunde la intrebari fara probleme", a explicat inspectorul Adrian Simion.
Astazi urmeaza sa se desfasoare concursul de ocupare a posturilor de director pentru Colegiul National "Gh. M. Murgoci" si pentru Grupul Scolar de Prelucrare a Lemnului "C. Brincusi"

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro