Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zeci de soferite "amendate" cu martisoare pentru neportul centurii

Ieri, dimineata, in mai putin de o ora, zeci de soferite care nu purtau centura de siguranta au fost trase pe dreapta de politistii rutieri, in timpul unei actiuni de amploare desfasurate pe cele mai populate artere de circulatie din municipiu. Pentru ca au incalcat legislatia in vigoare, politistii ar fi trebuit sa le sanctioneze cu 2 sau 3 puncte amenda si 2 puncte de penalizare, dar pentru ca scopul actiunii a fost cu totul altul, le-au "amendat" doar cu o floare.
Seful Serviciului Politiei Rutiere Braila, subcomisarul Dumitru Budes, si alti citiva politisti din cadrul serviciului pe care il conduce au respectat traditia de a iesi pe strazi in dimineata zilei de 1 Martie, pentru a le oferi flori soferitelor si a le ura sa nu aiba niciodata probleme in trafic. "Am reusit sa le luam prin surprindere pe soferite, care erau destul de speriate si nu intelegeau cu ce au gresit de au fost oprite. De abia cind zareau florile isi dadeau seama ca nu vrem decit sa le oferim un martisor", ne-a precizat subcomisarul Dumitru Budes.
Actiunea s-a desfasurat in colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Braila, reprezentat de coordonatorul acestuia, Elena Nechifor, care le-a oferit soferitelor un martisor cu simbolul antidrog si pliante informative.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii