Mergi la conţinutul principal

Zeci de infractiuni constatate de Politia Transporturi

In primele 9 luni ale anului, politistii braileni de la Biroul Transporturi Feroviare (TF) nu au inregistrat probleme deosebite privind actele cu violenta, lovituri cauzatoare de moarte sau violuri, dar s-au confruntat cu numeroase furturi din zona feroviara sau cazuri de prostitutie si proxenetism (in gara Faurei). Seful Sectiei Regionale de Politie Transporturi Galati, comisar sef Petrica Hahui, a precizat ca, la Braila, ca si virfuri ale infractionalitatii sint furturile la calea ferata, in special la triajul Lacu Sarat, care nu mai este functional dar care atrage hotii de fier vechi. Si numarul mortilor suspecte a fost destul de mare, de la inceputul anului, pe raza de competenta fiind inregistrate 20 de persoane care au decedat in urma unor accidente feroviare, inecuri accidentale sau sinucideri. Toate aceste cazuri s-au rezolvat prin identificarea persoanelor si solutionarea dosarelor, in nici una dintre situatii nefiind vorba despre cauze criminale.
In cele 9 luni, pentru neregulile constatate s-au aplicat 440 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 80.000 lei. "Din cele 114 infractiuni, circa 40% au fost constatate in flagrant. Totusi, din punctul meu de vedere, daca un politist este intr-o zona cu risc ar trebui sa previna producerea infractiunii. Politia TF Braila a solutionat 98 de dosare penale, in 20 dintre acestea autorii fiind trimisi in judecata", a precizat cms. Hahui. Politistii de la Transporturi au reusit sa rezolve si un numar record de dosare inregistrate cu autori necunoscuti, in peste 70% din cazuri fiind identificati autorii si trimisi in judecata. De la inceputul anului au fost inregistrate ceva probleme si in zona portuara, respectiv citeva furturi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu