Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zece sportivi ai CSM-ului au fost cooptati in loturile nationale

Saptamina aceasta au fost definitivate loturile nationale de kaiac - canoe si, ca o recompensa pentru evolutiile foarte bune din acest an a sportivilor braileni, CSM-ul este din nou foarte bine reprezentat la acest nivel.
Astfel, la lotul de tineret, care isi va incepe pregatirile pe 23 octombrie, la Snagov, au fost selectionati Paul Podgoreanu la kaiac si Ionut Stoian la canoe.
In lotul de juniori I, care isi are stabilit cartierul general de pregatire la Bascov, figureaza cinci sportivi: Alin Rusen, Valentin Panait si Rodica Sterpu la kaiac, Stefan Bogdan si Cezar Mihalache la canoe. Sportivii braileni au si un corespondent in lotul tehnic, pe antrenorul Ionel Baciu.
Pentru lotul de juniori II, care are baza de pregatire la Braila, sint desemnati trei sportivi - Eduard Toader, Antonel Vasii si Mihaela Sterpu, precum si antrenorul Marin Blindu, cel care se ocupa de altfel de pregatirile acestor sportivi inca de la infiintarea Centrului Olimpic Braila, urmind ca in viitor numarul componentilor de la acest lot sa creasca cu sportivi de la alte cluburi.
Realizarile din acest an la nivelul sectiei de kaiac - canoe au fost unele dintre cele mai bune din istoria sectiei. La aceasta disciplina sportiva, sezonul competitional s-a incheiat, sportivii urmind ca la sfirsitul acestei luni sa demareze pregatirile in vederea competitiilor din 2007, un an cu un campionat mondial si cu alte competitii importante, toate avind caracterul unor confruntari premergatoare Olimpiadei din 2008.
"Am inceput cu dreptul noul an competitional si incet - incet sperantele incep sa devina realitate. Cred ca la Olimpiada din 2008 vom avea unul sau doi reprezentanti si aici ma refer la Ionut Stoian si Alin Rusen. Hotaritor insa va fi Campionatul Mondial de anul viitor. Rusen va participa si la Campionatele Europene si, desi este si va fi in continuare junior, baremurile obtinute la normele de control sint unele de talie mondiala. La fel pot spune si despre celalalt reprezentant al nostru si bineinteles ca avind evolutii foarte bune, nu vor fi trecuti cu vederea de catre reprezentantii forului competent", a declarat Tinca Amza, directorul CSM.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii