Mergi la conţinutul principal

Zece ore fără apă potabilă în Chercea și în nouă localități din zona metropolitană a Brăilei

• luni, 18 septembrie, între orele 9.00 - 19.00, se oprește apa în Cazasu, Tudor Vladimirescu, Scorțaru Vechi, Comăneasca, Siliștea, Mărtăcești, Muchea, Baldovinești și Pietroiu • de asemenea, se oprește furnizarea apei potabile în cartierele Chercea și Minerva, pentru executarea unor lucrări pe Șoseaua Baldovinești

 

Două cartiere ale municipiului Brăila și nouă localități situate în zona metropolitană a orașului vor rămâne, luni, 18 septembrie, timp de zece ore - între orele 9.00 și 19.00 - fără apă potabilă, anunță, într-un comunicat, Compania de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila. Întreruperea furnizării apei potabile se datorează unor ample lucrări de reabilitare a rețelei stradale de apă situată pe Șoseaua Baldovinești, precizează reprezentanții companiei.

În aceste împrejurări, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile mii de utilizatori casnici, agenți economici, dar și instituții publice din cartierele Nedelcu P. Chercea și Minerva, precum și din localitățile Cazasu, Tudor Vladimirescu, Scorțaru Vechi, Comăneasca, Siliștea, Mărtăcești, Muchea, Baldovinești și Pietroiu.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt; aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții CUP „Dunărea” Brăila.

Brăilenii afectați de oprirea, timp de zece ore, a apei potabile, trebuie să știe că, la reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Compania de apă recomandă să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro