Mergi la conţinutul principal

Zece amenzi contra nesimțirii, în primele trei zile din octombrie

* este bilanțul Poliției Locale Brăila, pentru perioada 1 - 3 octombrie * sancțiunile au vizat indivizi prinși în timp ce murdăreau domeniul public cu deșeuri sau coji de semințe, sau în timp ce consumau alcool ori făceau scandal pe stradă

 

Primele trei zile ale lunii octombrie au adus zece amenzi în bilanțul Poliției Locale Brăila, tot atâția contravenienți fiind ”ușurați” la buzunar de sume destul de consistente, cele mai multe dintre sancțiunile aplicate având valoarea de 1.000 lei. Amenzile s-au dat pentru fapte ce țin, în principiu, de lipsa de bun simț a persoanelor vizate, care au fost prinse în timp ce aruncau deșeuri pe domeniul public, spărgeau semințe în parc sau făceau scandal pe stradă.

”În perioada 01.10 – 03.10.2022, polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială. Mai precis, este vorba despre 10 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani. Astfel, 3 persoane au fost surprinse, în Parcul Monument, în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe jos, acestea fiind sancționate contravențional cu suma totală de 3.000 lei. Totodată, o altă persoană, care a fost surprinsă consumând alcool pe str. Roșiori, în loc neamenajat în acest sens, a fost sancționată contravențional cu suma de 200 lei. De asemenea, alte 4 persoane, depistate în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public - pe str. Doinei, str. Dorului și Șos. Focșani, au fost sancționate contravențional cu suma totală de 4.000 lei. Un alt brăilean, în vârstă de 24 de ani, care a fost depistat în timp ce conducea un atelaj hipo pe str. Bacului, a fost sancționat contravențional cu suma de 1.305 lei, în vreme ce un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani, care profera injurii și tulbura liniștea publică, pe str. Câmpului, a fost sancționat contravențional cu suma de 300 lei”, a informat Biroul de Presă al Poliției Locale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro