Mergi la conţinutul principal

Zâmbeşte copile!” - spectacol caritabil pentru Andreea

* evenimentul va avea loc, sâmbătă, în Parcul Monument, începând cu ora 16.00

 

 

Un nou weekend caritabil dedicat Andreei Popescu, fetiţa de 12 ani din Brăila care duce o bătălie cu leucemia. Sâmbătă, în Parcul Monument, începând cu ora 16.00, brăilenii sunt invitaţi la spectacolul “Zâmbeşte copile!”, organizat de Asociaţia umanitară “Viitorul speranţei”. Evenimentul va cuprinde mai multe momente artistice de muzică şi dans susţinute de Mărioara Radu, Viorel Radu, Roxana Florea, Gore Belanschi, Nicuşor Moisescu, Niculina Gheghelău, Mariana Prudel, Aurică Totolici, Mircea Costină şi Ansamblul Pandora.

Seria evenimentelor umanitare continuă duminică, începând cu ora 10, la Sala Magic Spic Arena (Str. Ştefan cel Mare, nr. 218), cu două ore de sport, relaxare şi distracţie. Programul va cuprinde o oră de Yoga şi Nirvana Fitness cu instructor Ştefania Frigioiu şi o oră de Pilates cu instructor Doina Munceanu. Biletul de participare este de minim 40 lei, bani ce se vor strânge într-o urnă special amenajată şi amplasată la locul desfăşurării evenimentului. Fondurile vor fi apoi donate în totalitate Andreei.

Reamintim că Andreea Popescu a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică T (LAL-proT) cu afectarea sistemului nervos central şi limfom leucemizat în zona plămânilor. În prezent, adolescenta se află internată într-un spital din Italia. Acolo va urma un tratament timp de un an, după care va avea nevoie de un trasplant.

În toată această bătălie Andreea mai are nevoie de 37.000 euro. Noi o putem ajuta cu o donaţie prin intermediul grupului de Facebook “Alături de Andreea” sau direct în conturile părinţilor:

 

LEI - RO26RNCB0746018689640003,

EUR - RO80RNCB0746018689640001, deschise pe numele Popescu Adrian (tatăl)

REVOLUT - GB19REVO00997003313351, deschis pe numele Popescu Manuela (mama).

 

Orice sumă, cât de mică, contează!

Împreună putem scrie un final fericit pentru povestea Andreei!

 

 

 

 

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro