Mergi la conţinutul principal

Womb of Maggots, alături de victimele tragediei din club Colectiv

Trupa elenă de brutal death metal Womb of Maggots va concerta pe 11 decembrie în România, într-un show unic, dedicat victimelor tragediei din Colectiv. Mai exact, potrivit unui comunicat de presă lansat de organizatori, o parte din încasările rezultate din vânzarea biletelor pentru concertul de vineri, din Club Question Mark (Calea Victoriei nr. 48-50 - pasaj -, Bucureşti) vor merge către cei care se afla în continuare în spitale, în urma nenorocirii din Club Colectiv. "Pentru Womb of Maggots România este a doua casă, fiind prima ţară după Grecia unde trupa noastra a susţinut un concert. Acum 12 ani voi ne-aţi dat o şansă, e timpul să vă mulţumim în felul nostru", a declarat Lefteris Christou, basistul trupei Womb of Maggots, se arată în cadrul comunicatului. Tot în cadrul concertului de vineri, va mai urca pe scenă o altă trupă din Grecia, Chaos Undivided (groove death metal), aflată în premieră în România. De asemenea, două grupuri foarte active de metal extrem din capitală: Crossbone şi Tanin. Biletele la eveniment costă 20 de lei şi se vor vinde doar în seara concertului, la intrare în club. Accesul publicului se va face la ora 20:00, concertul Womb of Maggots fiind programat între 23:15 - 00:15. Trebuie precizat că la solicitarea clubului, pe durata concertului fumatul este strict interzis. Potrivit organizatorilor, evenimentul din 11 decembrie este non-profit, toate încasările rezultate fiind folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.
Cei interesaţi pot afla mai multe informaţii despre concert accesând următorul link: https://web.facebook.com/events/484086105093459

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro