Mergi la conţinutul principal

Week-end cu amenzi de peste 6.000 lei pe linie Covid-19

* în perioada 25 - 27 iunie, polițiștii și jandarmii au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 * au fost verificate 114 societăți comerciale și controlate  398 de vehicule, amenzile totale aplicate fiind în valoare de 6.250 lei

 

Continuă acțiunile în scopul prevenirii răspândirii Covid - 19. În week-end, brăilenii care nu au ținut cont de prevederile legale au primit amenzi care au depășit în total suma de 6.000 lei.

Astfel, în perioada 25-27 iunie, polițiștii brăileni împreună cu jandarmi și lucrători ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Au fost desfășurate 33 de acțiuni punctuale vizând societăți comerciale, precum marketuri și supermarketuri, stații de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, piețe și târguri, fiind verificate și mijloacele de transport în comun, cele destinate transportului angajaților și taxiurile. “În cadrul acțiunilor desfășurate, forțele implicate au verificat 114 societăți comerciale și au controlat  398 de vehicule, 138 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun, cu regim de TAXI și mijloace care asigură transportul angajaților la locul de muncă. Urmare a abaterilor constatate la nivel județean, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 6.250 de lei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Polițiștii reamintesc faptul că, portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, respectiv piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun etc.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro