Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vremea rea favorizeaza producerea accidentelor

Vineri seara, intr-un interval de trei ore, doi soferi neatenti au fost la un pas de a ajunge in spital deoarece nu au adaptat viteza la conditiile de drum, producind astfel doua evenimente rutiere. Una dintre masini a iesit de pe carosabil si a intrat intr-un copac, iar cealalta s-a rasturnat.
Primul eveniment a fost inregistrat la ora 22.00, pe DN 22 si l-a avut ca protagonist pe Silviu D. (40 de ani), din Braila, care conducea un autoturism Opel Corsa, inmatriculat in Bucuresti. Cind a ajuns in afara localitatii Tudor Vladimirescu, din cauza ghetii de pe carosabil si a faptului ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile respective, a pierdut controlul volanului, iesind de pe carosabil si oprindu-se direct intr-un copac. Soferul impreuna cu sotia sa, pasagera in autoturism, au fost transportati la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale. In cazul sau nu a fost necesara internarea, dar sotia sa, Sandica D., a ramas la spital. Lui Silviu D. i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal.
Tot cu dosar penal s-a ales si Petrea G. (44 de ani) din localitatea Saveni, judetul Botosani care, trei ore mai tirziu, a fost implicat intr-un accident asemanator. Acesta conducea un autovehicul "Roman", inmatriculat in Constanta, pe DJ 211 A. Cind a ajuns in afara localitatii Viziru, soferul nu a adaptat viteza la carosabilul cu polei, a iesit de pe drum si s-a rasturnat. Acesta, impreuna cu un alt pasager al autovehiculului, Bogdan G. (14 ani), tot din Botosani, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, nefiind necesara internarea lor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii