Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vom trece de Heerenveen si ii vom razbuna pe dinamovisti

Mijlocasul Banel Nicolita a declarat, joi, ca Steaua va elimina din 16-imile Cupei UEFA formatia SC Heerenveen si ii va razbuna astfel de dinamovisti, care au remizat in grupe cu echipa olandeza.
"Toata lumea spune ca vom avea meciuri usoare cu Heerenveen, insa eu spun ca va fi foarte greu. Am mai patit-o si cu Rosenborg, toata lumea spunea ca este echipa de batut si pina la urma ne-a eliminat. Asa ca pe olandezi ii vom trata cu toata seriozitatea si ii vom razbuna pe dinamovisti", a spus Nicolita.
Banel Nicolita a afirmat ca anul 2005 a fost unul excelent pentru el. "Am trait momente la care nici nu indrazneam sa visez. Sint dezamagit insa ca nu am terminat turul pe primul loc. Noul an sper sa ne aduca titlul si un parcurs cit mai lung in Cupa UEFA. Si campionatul si o finala de Cupa UEFA sint la fel de importante", a comentat mijlocasul stelist.
Fundasul Petre Marin a subliniat ca ar fi bine ca echipa din Bulevardul Ghencea sa atinga ambele obiective, campionatul si finala Cupei UEFA. "Cred totusi ca obtinerea titlului este prioritara, dar in fotbal se poate intimpla orice si putem ajunge foarte departe si in Cupa UEFA. Pacat ca am incheiat turul pe locul doi, desi meritam cu prisosinta sa fim lideri", a spus Marin, precizind ca va petrece sarbatorile de iarna in familie.
Atacantul Laurentiu Dinita a mentionat ca in primul rind Steaua trebuie sa cistige campionatul, abia pe planul doi fiind un parcurs cit mai lung in Cupa UEFA. "Desi trebuia sa terminam turul primii, este bine si pe locul doi, sintem in lupta. Avem sanse foarte mari sa trecem de Heerenveen, cu siguranta vom ajunge mai departe decit in editia trecuta", a spus Dinita.
Jucatorii Petre Marin si Laurentiu Dinita, insotiti de directorul executiv Valeriu Argaseala, au impartit, joi, dulciuri si materiale promotionale cu insemnele gruparii FC Steaua la Spitalul de bolnavi cronici si geriatrie "Sf. Luca". Spitalul a primit din partea FC Steaua si alimente. La Scoala speciala nr. 2 li s-a alaturat si Banel Nicolita, care a oferit apoi daruri la Complexul social de servicii Odai.
Dinita a declarat ca este bucuros ca a putut aduce "un strop de fericire unor oameni bolnavi", iar Petre Marin a adaugat ca, fiind numarul unu, Steaua are suporteri in rindul tuturor categoriilor de virsta.
FC Steaua va organiza serbarea pomului de Craciun vineri, la ora 11.00, la stadionul din Bulevardul Ghencea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii